Neem contact op: 035 69 33 651

 

Over Kapper Bussum

Knippen & Zo, dé kapper van Bussum!

Knippen & Zo is een moderne en stijlvolle kapper in Bussum en gevestigd in het centrum. De salon heeft een huiselijke sfeer en wij hebben persoonlijke benadering en op de hoogte blijven van de laatste trends hoog in het vaandel staan.

Maar het gaat natuurlijk om dat kapsel waar jij blij van wordt en dat begrijpen wij maar al te goed. Wij hebben passie voor haar en dat zie je terug in de kapsels die wij knippen. Wij letten op de kleinste details. Up-to-date dat zijn wij altijd, doordat wij vele cursussen en shows bezoeken.

 

Producten

Kwaliteitskapsels kunnen niet zonder de beste haarproducten. Wij gebruiken daarom alleen haarproducten van hoge kwaliteit. Veel van onze haarproducten zijn op natuurlijke basis. Gezond en verzorgend voor jouw haar, maar bovendien voor de perfecte uitstraling. Wij adviseren je graag over de producten die het meest geschikt zijn voor jouw haar. Voor elk type haar het juiste product!

 

Kapsels; Van hip en wild tot verzorgd en zakelijk!

Dames, heren en kinderen kunnen allemaal bij ons terecht. Knippen & Zo heeft een team van professionals voor elk kapsel en haartype. Kies jouw kapsel uit één van onze modellenboeken of laat je verrassen door één van onze professionals.

Bij ons kunnen zowel dames als heren terecht voor het kleuren van het haar. Hierbij heb je de keuze uit permanente en semi permanente kleuringen. Daarnaast is het mogelijk om bij ons te kiezen voor haarextensies. Wij werken met natuurlijk haar van het merk Greath Lengths. Ook staat een lekker kopje vers gezette koffie altijd voor je klaar.

 

Ontspanning bij jouw kapper in Bussum

Bij Knippen & Zo, de naam zegt het al. Bij ons kom je niet weg met een simpele knipbeurt. In jouw drukke bestaan is het toch heerlijk om even lekker te ontspannen. Je krijgt bij ons een heerlijke ontspannende wasbeurt. Tijdens deze wasbeurt kun je in één van onze luxe massagestoelen een heerlijke rugmassage krijgen, gewoon omdat het kan! Maak snel gemakkelijk online een afspraak.