Neem contact op: 035 69 33 651

 

Kinderkapper Bussum

Kapsalon Knippen & Zo in Bussum biedt voor ieder kapsel een professionele oplossing. Ook voor kinderen kun je daarom terecht bij Knippen & Zo Bussum. Onze gezellige en kundige kappers maken het voor de kinderen een feestje om naar de kapper te gaan. De kinderen hebben bij ons bovendien meestal een aangepast tarief, alleen op vrijdag en zaterdag geldt het regulier herentarief omdat het op die dagen vaak drukker is.

Voor iedereen een mooi kapsel tegen een aantrekkelijke prijs

Net zoals bij volwassenen denken onze kappers bij de kinderen mee in de mogelijkheden. We luisteren hierbij zowel naar de wensen van de kids als naar de wensen van de ouders. Op die manier kunnen we voor iedereen tot een mooi en passend kapsel komen!

Voor kinderen tot twaalf jaar oud geldt het aangepaste kindertarief. Daarboven zullen de kinderen in het reguliere dames- en herentarief vallen. Kinderen tot 1 jaar hebben bovendien nog een extra korting over het kindertarief!

Reserveren bij Knippen & Zo Bussum

Als kapper in Bussum staan we graag voor iedereen klaar. Ook onze kleine vrienden helpen we daarom graag in onze kapsalon. Benieuwd wanneer je kind terecht kant bij ons? Of wil je je eigen knipbeurt combineren met het knippen van het kapsel van je kind? Neem telefonisch contact op, of reserveer online!