Neem contact op: 035 69 33 651

 

Kapper Naarden

Knippen & Zo Naarden is de kapper waar je terecht kunt voor het knippen van ieder kapsel. Onze kappers zijn gespecialiseerd in het knippen van mannen, vrouwen en van kinderen. Door de persoonlijke aanpak van Knippen & Zo kunnen we je haar in het juiste kapsel knippen; een kapsel dat past bij je wensen, bij de vorm van je hoofd en bij je haarsoort. Wij zijn gevestigd in Bussum. Ben je woonachtig in Naarden? Dan kan je alsnog een afspraak maken. Binnen een kleine 8 minuten ben je met de auto al bij onze salon.

Mogelijkheden van Knippen & Zo Naarden

Omdat Knippen & Zo voor iedereen de mogelijkheid heeft om zich te laten knippen, bieden we een zeer breed scala aan mogelijkheden. Zo kunnen we voor de mannen het kapsel knippen, maar verzorgen we ook het trimmen van de baard en een spoeling. Daarnaast kunnen vrouwen hun haar laten opsteken en een permanentje laten maken. Bekijk de prijslijst van Knippen & Zo Naarden voor alle mogelijkheden.

Ontspannen sfeer

Wanneer je vanuit Hilversum of Naarden naar Knippen & Zo in Bussum komt, dan kan je persoonlijk contact verwachten in een ontspannen sfeer. Krijg tijdens het wassen van je haar een heerlijke massage in de een van de luxe massagestoelen en maak gezellig een praatje met de mensen uit je omgeving. Door het persoonlijke contact en de ontspannen sfeer zijn we in staat het kapsel zo goed mogelijk bij je aan te laten sluiten zodat je met een verzorgde en mooie coupe de kapper in Bussum verlaat.

Knippen bij Knippen & Zo

Ben je geïnteresseerd geraakt om bij Knippen & Zo je haar te laten knippen? Neem dan eens contact met ons op voor een afspraak. We zijn weliswaar gevestigd in Bussum, maar wanneer je op zoek bent naar een kapper in Naarden, dan is Knippen & Zo ook een mogelijkheid. Met de auto ben je namelijk binnen acht minuten vanaf Naarden bij Knippen & Zo in Bussum.