Neem contact op: 035 69 33 651

 

Kapper Hilversum

Knippen & Zo Hilversum is een kapper waarbij je terecht kunt voor het knippen van alle kapsels. Kom je uit Hilversum en ben je op zoek naar een kapper? Dan helpt ons team aan kappers je graag om je coupe aan te laten aansluiten bij de wensen die je hebt! De haarprofessionals zijn thuis in het knippen van mannen, vrouwen en kinderen. Bij het maken van je afspraak kun je desgewenst aangeven welk haartype je hebt, dan kunnen wij rekening houden met de kapper die tijd voor je vrijmaakt. We zijn gevestigd in het centrum van Bussum. Komt je uit Hilversum dan ben je al met een kleine 10 minuten rijden bij onze salon.

Kapper Hilversum, de mogelijkheden

Voor mannen, vrouwen en kinderen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we mannen niet alleen knippen en stylen, maar kunnen we ook de baard trimmen en eventueel een spoeling verzorgen. Daarnaast is het voor mannen mogelijk om het haar tegen een gereduceerd tarief te scheren met een tondeuse. Voor vrouwen zijn de mogelijkheden wat breder. Zo kunnen vrouwen met lang haar bij Knippen & Zo Bussum terecht, maar ook vrouwen met kort haar kunnen geknipt worden. Bovendien kunnen we helpen met het kleuren en permanenten van het haar. Zie de prijslijst voor alle mogelijkheden.

Persoonlijk contact voorop!

Bij Knippen & Zo Hilversum staat persoonlijk contact voorop. Zo inventariseren we duidelijk je wensen en bekijken we de mogelijkheden voor het haar dat je hebt. Op die manier kunnen we tot een kapsel komen waar je jezelf het fijnst bij voelt. Door van gedachten te wisselen met een kapper van Knippen & Zo krijg je bovendien zelf ook een duidelijk beeld bij wat je eigenlijk wilt voor kapsel zou willen hebben.

Gevestigd in Bussum

Knippen & Zo is gevestigd als kapper in Bussum. Je woont in Hilversum? Geen probleem! Vanaf Naarden of Hilversum is het echter maar een kleine tien minuten reizen. Dat betekent dat je vanaf je woning in Hilversum snel geknipt kan worden in Bussum. Parkeren kan vaak voor de deur en anders op een van de parkeerterreinen in Bussum. Maak gemakkelijk online een afspraak. Tot snel!